30 augusti 2021
20:00

Referat: Spårvägens FF - Västerhaninge IF

En riktigt trevlig match att titta på, händelserikt. Kul med så många duktiga spelare från p-17 laget. Vi fick stifta bekantskap med Max Johansson på mitten som idag gjorde debut i seniorfotboll. Han gjorde en riktigt fin insats. Emil jobbade hårt på sin högerkant, alla unga spelare presterade riktigt bra.

Nu till matchen. Kul att Mohammed börjar komma igång. Redan efter 2 minuter Vedran pass fram till Mohammed som med ett kliniskt avslut gör att Västerhaninge tar ledningen. Kvitteringen kom dock omgående på en nick ribba in bakom en chanslös Benji. Mohammed svarar igen efter 29 den här gången på pass av Igor som för dagen spelade på mitten. 2-1 till Västerhaninge i paus.

48:e minuten återigen kvitterat och inte nog med det Spårvägen vänder matchen. Flera bollar i djupet av Spårvägen skapade en hel del oreda i Västerhanninge försvaret.
Igor skickades upp på topp för att om möjligt sätta mer tryck mot spårvägenmålet. I den 76:e målvakten i Spårvägen dräller med bollen och Igor snappar upp den och forcerar in bollen samtidigt som han blir kapad, återigen lika.

I den 86:e kommer det som skulle visa sig bli segermålet. Mindre bra av Västerhaninge som tappar boll och det utnyttjar Spårvägen direkt.

Sista 4 plus tilläggstid en kavalkad av målchanser för Västerhaninge. Hur kan det inte bli mål??? Spårvägens målvakt stod för ett par fantastiska räddningar där han revanscherade sig för tavlan vid 3-3 målet. Matchen slutade med seger för Spårvägen men vi tycker att vi var minst värda ett kryss.